Vi er på vej. Ud og se verden.

I starten af maj 2017 tog vi en “one way” billet til Bangkok.  Asien blev vores udgangspunkt efter mange overvejelser og planlægning. Planlægningen ændrede sig hele tiden i dagene og ugerne op til vores afrejse.

Vi valgte at tage til Koh Samui lige efter ankomst til Bangkok. En ø i den thailandske golf. Et sted vi kender godt, og sidst havde været der i 2010.

Koh Samui har de sidste 7 år gennemgået en stor udvikling, således at alle bekvemmeligheder er til stede. Vi lejede  en lejlighed, topmodernet, og fuld møbleret.

Det bedste er de udendørs arealer som hører til lejlighederne.

På østsiden af øen er næsten alt bygget til langs strandene, således at nu bygger man også opad bjergene. Her og der stikker der hvide bygninger op.

Men på den vestlige side kan man endnu opleve lidt af Ø-livet uspoleret. Her er junglen stadig uberørt.

Med det tempo byggeriet har på, vil det sikkert om 5-10 år være komplet umuligt at finde et strandområde, hvor der ikke står et strand bord, og derved et hotel i stedet for et tempel.

Østsiden af Øen. Tingene er sat i system her, og koster ca. dobbelt op.

På vest siden af øen kan både templer og det mere simple af en strandbar forefindes.

Vest siden af øen. Halv pris. Og, da øen er mindre end Bornholm, kan man på en scooter hurtig komme omkring og finde de små oaser, som stadig eksisterer hist og her i de små bugter på øen.

På vest siden af øen kan man også finde de små templer, som f.eks. her  i den lille by Da Nang.